Как да подготвим и финализираме поръчка на сайта cake-tools.com?

Обща информация

   На тази страница ще откриете пълната информация, как да изготвите и финализирате поръчка от нашият онлайн магазин. При нужда от помощ и въпроси свързани с поръчки, наличности или информация относно предлаганите стоки, използвайте формата за контакти, изпратете ни съобщение на e-mail info@cake-tools.com, или ни изпратете съобщение на нашата Facebook страница https://www.facebook.com/caketoolsbg

   След приключване на поръчка ние ще се свържем с вас на посоченият телефонен номер, за да потвърдим вашата поръчка. 

   Поръчки се обработват всеки делничен ден от 10:00ч до 17:00ч. Поръчки изпратени след работното време на магазина, в неработни или празнични дни, ще бъдат обработени в първият работен ден след датата на изпращане.

Доставка до офис на ЕКОНТ

   Изберете ‘до офис’ от падащото меню “Изпращане до”. Въведете градът, до който ще бъде изпратена пратката. Важно – след като въведете името на града, изчакайте да се появи падащото меню с име и пощенски код, след което натиснете върху желаното населено място.

   Ако не бъде избрано населено място от падащото меню няма да можете да продължите с избора на офис по-долу.

   Следва да изберете желаният от вас офис на фирма ЕКОНТ, в който вашата поръчка ще бъде доставена. Избор на офис може да стане по два начина: чрез маркиране на офис от падащото меню или чрез натискане на бутона “Офис локатор”, където ще се появи карта на вашето населено място, където да изберете желания от вас офис. След това сайтът ще изчисли стойността за доставка и ще я сумира към крайната сума на поръчката за ваше удобство.

Доставка до личен адрес

   Изберете ‘до адрес’ от падащото меню “Изпращане до”. Въведете градът, до който ще бъде изпратена пратката. Важно – след като въведете името на града изчакайте да се появи падащото меню с име и пощенски код, след което натиснете върху желаното населено място.

   Ако не бъде избрано населено място от падащото меню няма да можете да продължите с попълването на адрес по-долу.

   Въведете желаният адрес, квартал, номер на улица, вход, блок и т.н. нужни за доставката. Отново бъдете внимателни с полетата ‘Улица’ и ‘Квартал’, защото ще се наложи да ги изберете от падащият списък.

   Ако вашето населено място или адрес не се появяват в падащите менюта вероятно системата на фирма ЕКОНТ ги няма налични в базата си данни, но не се притеснявайте, използвайте полето „Ако адресът Ви го няма в списъка, моля, попълнете го тук„. Там въведете пълният си адрес с всички нужния пояснения. При нужда ние ще се свържем с вас и ще доуточним адреса за доставка.

   След попълване на всички нужни полета, сайта ще изчисли стойността за доставка и ще я сумира към крайната сума на поръчката за ваше удобство.

Доставка до АПС (Автоматична пощенска станция)

   Изберете ‘до АПС’ от падащото меню “Изпращане до”. Въведете градът, до който ще бъде изпратена пратката. Важно – след като въведете името на града изчакайте да се появи падащото меню с име и пощенски код, след което натиснете върху желаното населено място. Ако не бъде избрано населено място от падащото меню няма да можете да продължите с избора на АПС по-долу.

   След избор на АПС, сайта ще изчисли стойността за доставка и ще я сумира към крайната сума на поръчката за ваше удобство.

Поръчка през смартфон